Συνεργασία Xerox - Φακελοποιία Κοτσώνης

Η Xerox, ηγέτης στην αγορά της ψηφιακής εκτύπωσης και η Φακελοποιία Κοτσώνης, επίσης ηγέτης στην αγορά φακελοποιίας, συμφώνησαν να συνεργαστούν στον τομέα της εκτύπωσης σε φάκελο.

Σκοπός της συγκεκριμένης συνεργασίας ήταν να πιστοποιηθεί ότι οι λύσεις της Xerox μπορούν να αποδώσουν στους πλέον διαδεδομένους φακέλους της αγοράς και να δημιουργηθεί μία λίστα συμβατότητας φακέλων με έτοιμες ρυθμίσεις για τους τεχνικούς και τους πελάτες της εταιρείας. Η εκτύπωση φακέλων είναι κάτι που ζητάνε πολύ συχνά οι πελάτες από τη Xerox (μικρό τιράζ), αλλά μέχρι τώρα η εταιρεία δεν ήταν έτοιμη να προτείνει μια επίσημα πιστοποιημένη λύση.

Mετά από τις απαραίτητες συναντήσεις και συζητήσεις, οι δύο εταιρείες συμφώνησαν να προχωρήσουν στη δοκιμή των πιο κινήσιμων φακέλων της εταιρίας μέσα από τo έγχρωμο παραγωγικό σύστημα Xerox 550. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και έτσι δημιουργήθηκε μια λίστα συμβατότητας για φακέλους, την οποία μπορούν οι πελάτες να την αποκτήσουν επικοινωνώντας με τις δύο εταιρείες.