1. Σε περιπτώσεις ειδικών σχεδιαστικών προδιαγραφών, επικοινωνήστε άμεσα με την KOTSONIS για την παροχή συμβουλών, προκειμένου για την καλύτερη προσαρμογή του σχεδίου σας στις τεχνικές απαιτήσεις του φακέλου.
  2. Χρησιμοποιείστε για τη διευκόλυνσή σας τα πρότυπα σχέδια και τις τεχνικές οδηγίες που παρέχονται on line, για τους περιορισμούς που υπάρχουν στις εκτυπωτικές δυνατότητες των φακέλων.
  3. Απευθυνθείτε στην KOTSONIS για τη δημιουργία ενός αξιόπιστου mock up μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού του φακέλου σας.
  4. Συζητήστε με τους ειδικούς της KOTSONIS τη δυνατότητα χρήσης έτοιμων φακέλων που εξασφαλίζουν την εξοικονόμηση του παραγωγικού κόστους.
  5. Ζητήστε τη συμβουλή της KOTSONIS για το σύστημα σφράγισης του φακέλου που εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις επικοινωνιακές σας ανάγκες.
  6. Δώστε μεγάλη σημασία στους κανονισμούς και τις προδιαγραφές των ΕΛΤΑ για να αποφύγετε επί πλέον έξοδα κατά την αποστολή των φακέλων μέσω ταχυδρομείου.
  7. Μη διστάζετε να πειραματιστείτε με το μέγεθος, τους τρόπους σφράγισης και τα υλικά των φακέλων. Η KOTSONIS έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φαντασία σας.